Inkoop particulieren

Diensten

Inkoop van ferro- en non-ferrometalen

Bent u een particulier en heeft u nog wat oude metalen of kabels liggen waar u niets meer mee doet? Veel metalen zijn vandaag de dag ontzettend gewild.

Het gevolg is dat u een scherpe vergoeding kunt ontvangen voor uw partij. Lever uw oude metalen en kabels daarom in bij Metaalrecycling Moerdijk! Ook voor particulieren staan wij namelijk klaar voor de inkoop van ferro- en non-ferrometalen.

Scherpe vergoedingen

Totaalprijs in contant uitbetaald

Duurzame verwerking van uw metalen

Metaalrecycling

Inkoop particulieren

Het proces

Wanneer u een partij heeft om in te leveren, bent u welkom om langs te komen op onze werf aan Kwartelweg 5 te Klundert tijdens onze openingstijden (ma t/m vr 8.00-17.00, za 9.00-13.00). Levert u koper of koperhoudende metalen in? Vergeet dan niet uw identiteitsbewijs mee te nemen. Wij zijn namelijk verplicht deze te noteren om de stijgende trend van koperdiefstal tegen te gaan. Eenmaal op de werf nemen onze deskundige werknemers uw partij aan en gaan direct aan de slag met het sorteren. Vervolgens worden de metalen op een geijkte weegschaal gewogen. De totaalprijs die we vervolgens berekenen, krijgt u gelijk in contanten van ons mee. Vervolgens wordt uw partij doorgespeeld naar een zorgvuldig geselecteerde partner of verwerkt in onze eigen shredder.

Download onze app!

En blijf altijd op de hoogte van de laatste metaalprijzen!