Koper handgepeld inleveren

Koper handgepeld inleveren

Handgepeld koper komt met name voor in kabels. De hoop oude kabels die ergens achter in uw kast ligt, bevat dus eigenlijk een heel waardevol materiaal. Koper is namelijk een erg gewild materiaal, maar het winnen van nieuw koper is erg milieubelastend. Een betere optie is daarom om het koper dat we al hebben, nogmaals te gebruiken voor een ander doel. Om ervoor te zorgen dat uw handgepeld koper daadwerkelijk een tweede leven krijgt, levert u het in bij een goede metaalhandel. Voor het inleveren van uw handgepeld koper bent u welkom bij Metaalrecycling Moerdijk. We zijn een efficiënt bedrijf waarbij de beste service, afwikkeling, het bieden van de scherpste prijzen en het ontlasten en schoonhouden van het milieu hoog in het vaandel staan.

Het inleverproces

Handgepeld koper is perfect te recyclen. Wanneer u het koper komt inleveren, is het belangrijk om het koper alvast te ontdoen van het omhulsel. Zo kunnen wij direct uw metaalpartij wegen en de vergoeding berekenen. Deze vergoeding is gebaseerd op de London Metal Exchange-koers (LME). Deze vergoeding geven wij direct aan u mee in contanten. Vervolgens gaan wij aan de slag met het sorteren van het metaal en zorgen we dat het opnieuw kan worden hergebruikt.

oud-ijzer-verwerking-Roosendaal

Uw handgepeld koper inleveren bij Metaalrecycling Moerdijk?

Bij onze metaalhandel vinden we het belangrijk dat het inleveren van handgepeld koper zo gemakkelijk en snel mogelijk gaat. Daarom zijn wij altijd bezig met het verlagen van de drempel voor het inleveren van metaalpartijen door particulieren en zakelijke klanten. Bij Metaalrecycling Moerdijk bent u dan ook aan het juiste adres voor uitstekende service en een verantwoorde werkwijze. Ook voor sloopwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie over ons of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@metaalrecyclingmoerdijk.nl, bel naar +31 168 381 113 of vul het contactformulier op onze site in. Wij komen zo snel mogelijk terug op uw verzoek.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)