Koper inleveren Breda

Koper inleveren Breda

Koper is een waardevol materiaal. Het winnen van koper is namelijk erg milieu- en arbeidsintensief. Daarnaast is het, na vele jaren, steeds moeilijker om koper van goede kwaliteit uit de aarde te halen. Er is dus schaarste. Dat is een probleem, want koper komt in veel apparaten, sanitair en andere toepassingen voor. De vraag naar koper stijgt, terwijl het aanbod steeds minder wordt. De oplossing is echter simpel: recycling. Maar daarvoor hebben we eerst uw oude koper nodig. Kom daarom uw koper in Breda inleveren bij Metaalrecycling Moerdijk! Al 12,5 jaar nemen wij koper aan van onze particuliere en zakelijke klanten. Vervolgens werken we samen met onze partners om uw koper een tweede leven te geven. Wel zo duurzaam!

Het inleverproces van koper

U kunt uw koper bij ons in Breda komen inleveren tijdens onze openingstijden. Een aantal zaken zijn belangrijk voor u om te weten. Ten eerste zijn wij verplicht om uw gegevens te noteren bij het inleveren van uw koper. Koper is, zoals we eerder al zeiden, erg waardevol en koperdiefstal is de afgelopen jaren dan ook steeds toegenomen. Deze maatregel is dus bedoeld om dit soort diefstal tegen te gaan. Ten tweede is het belangrijk dat, als uw koperdraden inlevert, het koper al is gescheiden van het draad. Dit maakt het scheiden en sorteren makkelijker, waardoor het koper ook beter hergebruikt kan worden. Wat u kunt krijgen voor uw partij koper, kunt u zien op onze website of in onze app. Hier houden wij de metaalprijzen bij op basis van de London Metal Exchange-koers (LME). Zo bent u altijd verzekerd van een eerlijke prijs voor uw koperpartij.

oud-ijzer-verwerking-Roosendaal

Uw koper in Breda inleveren bij Metaalrecycling Moerdijk?

Bij onze metaalhandel vinden we het belangrijk dat het inleveren van koper in Breda zo gemakkelijk en snel mogelijk gaat. Daarom zijn wij altijd bezig met het verlagen van de drempel voor het inleveren van metaalpartijen door particulieren en zakelijke klanten. Bij Metaalrecycling Moerdijk bent u dan ook aan het juiste adres voor uitstekende service en een verantwoorde werkwijze. Ook voor sloopwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie over ons of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@metaalrecyclingmoerdijk.nl, bel naar +31 168 381 113 of vul het contactformulier op onze site in. Wij komen zo snel mogelijk terug op uw verzoek.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)