Metaalafval verkopen

Metaalafval verkopen

Heeft u nog een partij metaal in uw schuur of werkplaats liggen? En verwacht u niet dat u hier nog iets mee kan of gaat doen? Kies er dan voor om uw metaalafval te verkopen aan een erkende metaalhandel! Bij Metaalrecycling Moerdijk zetten we ons in voor een circulaire wereld waarin duurzaamheid en recycling centraal staan. Uw metaal kan elders namelijk nog goed gebruikt worden. Wij kopen uw metaal van u over en zorgen vervolgens dat het een tweede leven kan krijgen.

Wat krijg ik voor mijn metaalafval?

Wat u kunt krijgen voor uw metaalafval, hangt van een aantal factoren af. Ten eerste is het van belang welk type metaal u aan ons wil verkopen. Koper is bijvoorbeeld meer waard dan ijzer en brons is meer waard dan bijvoorbeeld lood. Deze waarde wordt onder andere bepaald door de markt van vraag en aanbod. Naar koper en brons is meer vraag dan naar ijzer en lood. De vergoeding die u kunt ontvangen voor het verkopen van uw metaalafval, wordt dus bepaald door de London Metal Exchange (LME), welke rekening houdt met bovenstaande punten. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van een eerlijke prijs. Benieuwd naar wat u op dit moment kunt vangen voor uw metaalafval? Bekijk de meest actuele prijzen op onze website of download onze app.

oud-ijzer-verwerking-Roosendaal
oud-ijzer-verwerking-Roosendaal

Uw metaalafval verkopen aan Metaalrecycling Moerdijk?

Bij onze metaalhandel vinden we het belangrijk dat het verkopen van uw metaalafval zo gemakkelijk en snel mogelijk gaat. Daarom zijn wij altijd bezig met het verlagen van de drempel voor het inleveren van metaalpartijen door particulieren en zakelijke klanten. Bij Metaalrecycling Moerdijk bent u dan ook aan het juiste adres voor uitstekende service en een verantwoorde werkwijze. Ook voor sloopwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie over ons of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@metaalrecyclingmoerdijk.nl, bel naar +31 168 381 113 of vul het contactformulier op onze site in. Wij komen zo snel mogelijk terug op uw verzoek.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)