Metaalhandel Zevenbergen

Metaalhandel Zevenbergen

U wist waarschijnlijk wel dat het recyclen van metalen en andere materialen steeds belangrijker wordt voor de verduurzaming van onze maatschappij. Maar wist u ook dat u een vergoeding kunt krijgen voor het inleveren van uw metaalpartij? Door uw oude metaal in te leveren bij een erkende metaalhandel in Zevenbergen krijgt u, afhankelijk van de koersen, een fijn zakcentje terug. Het inleveren van uw metaal is dus goed voor de planeet én uw portemonnee! Bij Metaalrecycling Moerdijk nemen wij al 12,5 jaar lang het oude metaal in van zowel particuliere als zakelijke klanten. We sorteren het en sluizen het door naar één van onze partners, die ervoor zorgen dat het metaal daadwerkelijk een tweede leven krijgt.

Onze diensten

Bij Metaalrecycling Moerdijk geloven we dat duurzame handelingen het nieuwe normaal moeten worden. Daaronder valt dus ook recycling. Om de drempel voor het inleveren van oud metaal te verlagen, maken we het u daarom zo gemakkelijk mogelijk. U kunt bij voorbaat onze website en app checken om te zien welke metalen we van u aannemen en welke vergoeding u hiervoor krijgt. Deze vergoeding is gebaseerd op de London Metal Exchange-koers (LME) en verandert regelmatig. Kom vervolgens langs bij onze metaalhandel in Zevenbergen waar wij het metaal van u aannemen, uw vergoeding in contanten met u meegeven en vervolgens aan de slag gaan met het recyclingproces van uw metaal.

oud-ijzer-verwerking-Roosendaal

Heeft u vragen over onze metaalhandel in Zevenbergen of wilt u meer informatie?

Bij onze metaalhandel vinden we het belangrijk dat het inleveren van metaal in Zevenbergen zo gemakkelijk en snel mogelijk gaat. Daarom zijn wij altijd bezig met het verlagen van de drempel voor het inleveren van metaalpartijen door particulieren en zakelijke klanten. Bij Metaalrecycling Moerdijk bent u dan ook aan het juiste adres voor uitstekende service en een verantwoorde werkwijze. Ook voor sloopwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie over ons of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@metaalrecyclingmoerdijk.nl, bel naar +31 168 381 113 of vul het contactformulier op onze site in. Wij komen zo snel mogelijk terug op uw verzoek.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)