Metaalrecycling Dordrecht

Metaalrecycling Dordrecht

Heeft u nog een hoop metaal in uw schuur of op uw werkplaats liggen? En is de kans groot dat u er niets meer mee gaat doen? Geef het metaal dan een tweede leven! Dit kunt u doen door de partij in te leveren bij een metaalrecycling in Dordrecht of bij u in de buurt. Als erkende metaalrecycling staan de specialisten van Metaalrecycling Moerdijk klaar voor het innemen van metaalpartijen van zowel particulieren als zakelijke klanten. Al 12,5 jaar lang zorgen wij dat ferro- en non-ferro-metalen hun weg vinden naar een van onze partners, om vervolgens hergebruikt te worden en zo een positieve bijdrage leveren aan duurzaamheid en het milieu.  

De diensten van Metaalrecycling Moerdijk

Bij Metaalrecycling Moerdijk in (de buurt van) Dordrecht nemen we allerlei soorten metalen en kabels in. Denk bijvoorbeeld aan koper of koperhoudende kabels, zink, aluminium en RVS. Dit lijstje is niet compleet, dus heeft u een partij metaal en wilt u weten of u dit bij ons kunt inleveren? En ook niet onbelangrijk: tegen welke vergoeding? Welke metalen wij inleveren en wat wij u ter vergoeding kunnen bieden, vindt u in onze app. De app is te downloaden in de Google Play en App Store voor zowel Android- als Apple-toestellen en bevat de meest up-to-date metaalprijzen. Kunt u uw metaal bij ons inleveren? Kom dan langs op onze werf. Vanaf dat punt nemen wij het van u over en zorgen we ervoor dat uw metaal een tweede kans krijgt.

oud-ijzer-verwerking-Roosendaal

Metaalrecycling Moerdijk staat voor u klaar in Dordrecht

Bij Metaalrecycling Moerdijk vinden we het belangrijk dat het inleveren van metaal in Dordrecht zo gemakkelijk en snel mogelijk gaat. Daarom zijn wij altijd bezig met het verlagen van de drempel voor het inleveren van metaalpartijen door particulieren en zakelijke klanten. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor uitstekende service en een verantwoorde werkwijze. Ook voor sloopwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie over ons of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@metaalrecyclingmoerdijk.nl, bel naar +31 168 381 113 of vul het contactformulier op onze site in. Wij komen zo snel mogelijk terug op uw verzoek.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)