Oud ijzer inleveren

Oud ijzer inleveren

IJzer komt veel voor in ons dagelijks leven. Het is namelijk een erg sterk metaal met vele toepassingen. Daardoor kan het zo zijn dat u thuis of op uw werkplaats nog wat oud ijzer hebt liggen, waarvoor u wellicht geen bestemming meer kan bedenken. Juist omdat het zo veel toepassingen heeft, is het zonde om het ijzer te laten verstoffen in een hoekje! Kom daarom uw oud ijzer inleveren bij Metaalrecycling Moerdijk. Wij nemen het ijzer van u over, bieden u een eerlijke vergoeding en zorgen er vervolgens voor dat het ijzer een tweede leven krijgt.

Metaal inleveren: het proces

Wist u dat het inleveren van uw oud ijzer niet alleen goed is voor het milieu, maar ook nog eens voor uw eigen portemonnee? Wanneer u een partij ijzer komt brengen, krijgt u er namelijk een vergoeding voor. Deze vergoeding is gebaseerd op de London Metal Exchange-koersen (LME), die gebaseerd zijn op de markt van vraag en aanbod. Hierdoor krijgt u altijd een eerlijke en goede prijs voor uw ijzer, welke u in contanten met ons meekrijgt bij het inleveren. Vervolgens gaan wij aan de slag met het verdere proces.

oud-ijzer-verwerking-Roosendaal

Oud ijzer inleveren bij Metaalrecycling Moerdijk?

Bij onze metaalhandel vinden we het belangrijk dat het inleveren van uw oud ijzer zo gemakkelijk en snel mogelijk gaat. Daarom zijn wij altijd bezig met het verlagen van de drempel voor het inleveren van metaalpartijen door particulieren en zakelijke klanten. Bij Metaalrecycling Moerdijk bent u dan ook aan het juiste adres voor uitstekende service en een verantwoorde werkwijze. Ook voor sloopwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie over ons of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@metaalrecyclingmoerdijk.nl, bel naar +31 168 381 113 of vul het contactformulier op onze site in. Wij komen zo snel mogelijk terug op uw verzoek.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)