Oud ijzer Zevenbergen

Oud ijzer Zevenbergen

IJzer is onmisbaar in onze maatschappij. Het heeft diverse toepassingen, zowel in de bouw als in en om het huis, waardoor de kans groot is dat u ergens nog oud ijzer hebt liggen. Dat is zonde, want oud ijzer kan goed hergebruikt worden. Daarnaast kan het inleveren van oud ijzer u ook nog een fijn zakcentje opleveren. Immers: voor wat, hoort wat. Bij Metaalrecycling Moerdijk bent u aan het juiste adres voor een eerlijke vergoeding voor uw oud ijzer in Zevenbergen en gemakkelijke inleverprocedure. Al 12,5 jaar lang nemen wij oud ijzer aan van zowel particuliere als zakelijke klanten. Inmiddels hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd, waardoor we grote hoeveelheden oud metaal inzamelen en zo ons steentje bijdragen aan de verduurzaming van onze maatschappij.

Hoe werkt het inleveren van ijzer?

We maken het inleveren van oud ijzer in Zevenbergen zo gemakkelijk mogelijk. Het enige wat we van u vragen, is dat het ijzer schoon is. Zo kunnen wij, na het aannemen van de partij, gelijk aan de slag met het sorteren. Voordat we daarmee beginnen, wegen we uw partij eerst op onze geijkte weegschaal. Op basis van dit gewicht en de prijs per kilo die de London Metal Exchange-koers op dat moment aangeeft, berekenen we uw vergoeding. Deze krijgt u direct van contanten met ons mee. Bent u benieuwd naar de hoogte van uw vergoeding? Bekijk de actuele metaalprijzen op onze website of in onze app.

oud-ijzer-verwerking-Roosendaal
oud-ijzer-verwerking-Roosendaal

Uw oud ijzer in Zevenbergen inleveren bij Metaalrecycling Moerdijk?

Bij onze metaalhandel vinden we het belangrijk dat het inleveren van oud ijzer in Zevenbergen zo gemakkelijk en snel mogelijk gaat. Daarom zijn wij altijd bezig met het verlagen van de drempel voor het inleveren van metaalpartijen door particulieren en zakelijke klanten. Bij Metaalrecycling Moerdijk bent u dan ook aan het juiste adres voor uitstekende service en een verantwoorde werkwijze. Ook voor sloopwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie over ons of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@metaalrecyclingmoerdijk.nl, bel naar +31 168 381 113 of vul het contactformulier op onze site in. Wij komen zo snel mogelijk terug op uw verzoek.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)