Oud metaal Oosterhout

Oud metaal Oosterhout

Heeft u nog een hoop oud metaal in uw schuur of werkplaats in Oosterhout liggen? Het is zonde om deze waardevolle metalen te laten verstoffen! We leven immers in tijden van schaarste, terwijl er steeds meer metaal nodig is om aan de vraag ernaar te voldoen. En dat terwijl de meeste metalen perfect te recyclen zijn. Metaalrecycling Moerdijk zet zich in voor het gemakkelijk en laagdrempelig maken van het inleveren van oud metaal. Al 12,5 jaar nemen wij ferro- en non-ferro-metalen in van zowel particuliere als zakelijke klanten en zorgen ervoor dat deze metalen bij één van onze partners terechtkomen. Deze partners zorgen er op hun beurt weer voor dat de metalen worden omgesmolten tot ze zo goed als nieuw zijn en opnieuw hergebruikt worden.

Oud metaal is nooit oud genoeg

Bij Metaalrecycling Moerdijk zijn we ervan overtuigd dat oud metaal nooit zó oud is, dat het echt niet meer hergebruikt kan worden. Het enige dat wij van onze klanten vragen, is dat het metaal schoon is en, indien nodig, gedemonteerd. Zo houden wij het inleveren van oud metaal in Oosterhout zo gemakkelijk mogelijk. De up-to-date vergoedingen die u kunt krijgen voor uw metaal, zijn te zien op onze website en in onze app. Neemt u genoegen met de vergoeding die u kunt krijgen? Kom dan langs op onze werf. Wij nemen het oud metaal van u aan, sorteren het en sluizen het door naar een andere partij die het daadwerkelijke hergebruik zal verzorgen.

oud-ijzer-verwerking-Roosendaal

Uw oud metaal in Oosterhout inleveren bij Metaalrecycling Moerdijk?

Bij onze metaalhandel vinden we het belangrijk dat het inleveren van oud metaal in Oosterhout zo gemakkelijk en snel mogelijk gaat. Daarom zijn wij altijd bezig met het verlagen van de drempel voor het inleveren van metaalpartijen door particulieren en zakelijke klanten. Bij Metaalrecycling Moerdijk bent u dan ook aan het juiste adres voor uitstekende service en een verantwoorde werkwijze. Ook voor sloopwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie over ons of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@metaalrecyclingmoerdijk.nl, bel naar +31 168 381 113 of vul het contactformulier op onze site in. Wij komen zo snel mogelijk terug op uw verzoek.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)