Oude grondkabels inleveren

Oude grondkabels inleveren

Hij komt in vrijwel ieder Nederlands huishouden voor: de doos, bak of zak vol met oude elektriciteitskabels waarvan u geen idee meer heeft bij welk apparaat ze horen. In plaats van dat u deze kabels laat verstoffen in de hoek, kunt u ze inleveren en er zelfs een vergoeding voor krijgen. Voor het inleveren van uw elektriciteitskabel bent u bij Metaalrecycling Moerdijk aan het juiste adres. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen bij ons terecht met al hun metaalafval en oude kabels.

Hoe lever ik mijn kabels in?

Om de drempel te verlagen en dus de hoeveelheid metaal die wij recyclen te verhogen, maken wij het inleverproces zo gemakkelijk mogelijk. Het enige wat voor ons belangrijk is, is dat de kabels zo schoon mogelijk zijn. Zo kunnen we gelijk aan de slag met het verwerken van de kabels. Dit doen we uiteraard niet voordat we uw partij hebben gewogen en de hoogte van uw vergoeding hebben vastgesteld. Deze vergoeding is gebaseerd op de London Metal Exchange-koers (LME) en geven we u direct mee in contanten. Kortom: het inleveren van uw elektriciteitskabel is goed voor zowel het milieu als voor uw portemonnee.

oud-ijzer-verwerking-Roosendaal

Uw oude grondkabels inleveren bij Metaalrecycling Moerdijk?

Bij onze metaalhandel vinden we het belangrijk dat het inleveren van uw oude grondkabels zo gemakkelijk en snel mogelijk gaat. Daarom zijn wij altijd bezig met het verlagen van de drempel voor het inleveren van metaalpartijen door particulieren en zakelijke klanten. Bij Metaalrecycling Moerdijk bent u dan ook aan het juiste adres voor uitstekende service en een verantwoorde werkwijze. Ook voor sloopwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie over ons of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@metaalrecyclingmoerdijk.nl, bel naar +31 168 381 113 of vul het contactformulier op onze site in. Wij komen zo snel mogelijk terug op uw verzoek.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)